Aziz Yıldırım’ın Programı İptal Oldu

Aziz Yıldırım'ın Programı İptal Oldu

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde canlı yayına katılacaktı. Ancak Ersoy’un ani bir rahatsızlık geçirmesi sonucu program gerçekleşmedi. Yıldırım’ın açıklamalarını cuma günü basın toplantısıyla yapacağı bildirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 20 yıl boyunca başkanlığını yapan Aziz Yıldırım, son günlerde mevcut başkan Ali Koç ile yaşadığı tartışma sonrası yıllar sonra ilk kez canlı yayına çıkacağını duyurmuştu. Yıldırım’ın saat 21.00’de Habertürk TV’de ekrana gelmesi bekleniyordu.

Ancak programın moderatörü Mehmet Akif Ersoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada programın sağlıkla ilgili rahatsızlığı sebebiyle yapılamayacağını belirtti. Ersoy, “Bugün saat 21.00’da Habertürk Tv de FB Kulübü eski Başkanı Sn. Aziz Yıldırım ile yapmayı planladığımız program sağlıkla ilgili rahatsızlığım sebebiyle yapılamayacaktır. İzleyicilerimizin bilgisine sunarım…” dedi.

Yıldırım’a yakın isimlerden eski Fenerbahçe Asbaşkanı M. Şekip Mosturoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın bu akşam canlı yayında yer alması planlanan Habertürk Televizyonu yayını, program moderatörünün ani rahatsızlığı ve başka bir moderatör ayarlanamaması sebebiyle yapılamayacaktır” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin eski Medya ve İletişim Departmanı Direktörü Necati Mete ise Yıldırım’ın açıklamalarını cuma günü basın toplantısı yoluyla yapacağını duyurdu. Mete, “Sayın Aziz Yıldırım’ın bugünkü Habertürk yayını iptal olduğundan, kendisi açıklamalarını cuma günü basın toplantısı yoluyla yapacaktır. Konuyla ilgili gerekli bilgilendirme kamuoyuyla paylaşılacaktır” dedi.

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Mali Genel Kurul öncesinde bir mektup yayınlayarak yönetimi eleştirmiş ve Ali Koç’a istifa çağrısında bulunmuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aziz Yıldırım’ın Programı İptal Oldu