Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Badem Şekeri filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Badem Şekeri filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Badem Şekeri nerede çekildi, Badem Şekeri filmi oyuncuları kimler, Badem Şekeri nerede çekilmiştir, Badem Şekeri filmi konusu ne? İşte Badem Şekeri hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Badem Şekeri filmi oyuncuları

Osman F. Seden yönetmenliğinde çekilen Badem Şekeri filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Fatma Girik, Türkan Şoray, Fikret Hakan, Efgan Efekan…

Badem Şekeri konusu

Badem Şekeri konusu Hulusi Paşa ve Horoz Ali Paşa’nın aileleri, yıllardır birbirlerine düşmandır. Ezelden beri süre gelen bu düşmanlıkla iki aile birbirlerinin çocuklarını öldürmektedir. Yıllardır ülkenin farklı uçlarında yaşayan iki aile, İstanbul’a taşınınca düşmanlık yeniden alevlenir. İntikam yemini eden aileler, çocuklarına diğer aileden intikam almak için baskı kurar. Ancak bu süreçte onların hiç düşünmedikleri bir durum gerçekleşir. İntikam amacıyla bir arada bulunan gençler, birbirilerinden etkilenmeye başlar. Gençler, babalarının düşmanlığının üstesinden gelip kavuşabilmek için türlü yollara başvurur.

Badem Şekeri filmi nerede çekildi?
Badem Şekeri filmi için sözlükte neler dediler?
Badem Şekeri hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
beyazı ve fosforlu yeşili olmak üzere iki çeşidini bildiğim şeker. bayramda şekerlikteki çikolataların arasına konur, dolu görünür şekerlik. bi de kibar teyzeler ikram edildiğinde çikolata almaz da minicik badem şekerinden alır, bu defa anne “aa bi tane daha al. al al..” der, haydeee karşılıklı kibarlık sonsuza gider.

1963 yapımı türk filmidir nitekim siyahbeyazdır,komiktir.ilginç bir ayrıntı olarak orjinal jeneriği verilebilir. ayrıca. oyuncular da kendi isimleri ile oynamışlardır.

Badem Şekeri filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Badem Şekeri filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Badem Şekeri filminin oyuncuları ve konusu.