Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Cezaevinde Olay Çıkardı

Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Cezaevinde Olay Çıkardı

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak cezaevinde de rahat durmadıkları iddia edildi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, bir suç örgütünün paralarını akladıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Suç örgütünün lideri Onur A. ile ilişkileri olduğu ve lüks yaşamlarını sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıkmıştı. Candan kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edilmişti.

Candan kardeşlerin, cezaevinde ilk günden yarattıkları sorunlara ilişkin konuşan gazeteci Emrullah Erdinç şöyle aktardı:

“Nihal’in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan’ın biraz daha agresif olduğunu, infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim. Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler’deki lüks restoran değil uyarısında bulundu. Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahar ve Nihal Candan Kardeşler Cezaevinde Olay Çıkardı