Bahçeli FETÖ’cü Türköne’nin Davasının “Tekraren ve Titizlikle Değerlendirilmesini” İstedi!

featured

FETÖ ve darbe davaları”ndan yargılanan ve bununla kalmayıp “Atatürk’ün anısına hakaret davası”, “Cumhurbaşkanına hakaret davası” bulunan Mümtaz’er Türköne’ye MHP Lideri Devlet Bahçeli’den destek geldi.2013 yılında fetö’nün yayın organı olan zaman gazetesinde yazan Türköne MHP’nin milliyetçiliğini “sığ, ufuksuz, içeriksiz ve ideolojik” nitelendirmişti.Bununla da kalmayıp “KAVGAYA GİDERKEN AŞKABATLI TÜRKE DEĞİL, DİYARBAKIRLI KÜRDE GÜVENİRİM” diyerek Türk düşmanlığını bir kez daha tescil etmişti.

Türköne 2011 yılında fetö’nün yayın organı olan zaman gazetesindeki bir köşe yazısında bu kadar skandala doymayıp; “PKK sorununun çözülmesi için Abdullah Öcalan’a ev hapsi verilmesi gerektiğini savunup yazısında daha da ileri giderek Öcalan’a çiftlik verilmesi fikrini gündeme getirmişti. Osmanlı döneminde eşkiya sorununun bu şekilde çözüldüğünü belirten Türköne, Apo’yu paşa yapalım şeklinde bir söylemde bulunarak bir utanca imza atmıştır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda “Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtaz’er Türköne’nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegâne merci Türk adaletidir. Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtaz’er Türköne’nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır. Dileğim bir haksızlık varsa bunun acilen düzeltilmesidir. Osman Kavala’nın, Altan kardeşlerin, Nazlı Ilıcak’ın ve daha pek çok sorunlu kişinin masum gösterilmeye çalışıldığı bir yerde şehit ağabeyi Mümtaz’er Türköne’nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir” ifadelerini kullandı.

“TÜRKÖNE’NİN SUÇLU OLUP OLMADIĞINA TÜRK ADALETİ KARAR VERECEKTİR”

Devlet Bahçeli, Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtaz’er Türköne’nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegâne merci Türk adaletidir. Adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtaz’er Türköne’nin üzerine atılı isnatların netleşmesi de mümkün olacaktır. açıklamalarında bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli FETÖ’cü Türköne’nin Davasının “Tekraren ve Titizlikle Değerlendirilmesini” İstedi!