Bahçeli, Saldırılar Sonrası İlk Açıklama

featured

MHP lideri Devlet Bahçeli gazetecilere ve siyasi parti temsilcilerine yapılan saldırılar için MHP’yi suçlayanları eleştirdi.

MHP Lideri ”MHP, sokağı bilir, hasmı bilir, haini bilir, tuzak ve tertipleri bilir ve tanır. Ancak Milliyetçi-Ülkücü Hareketi tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye ve yargılamaya cüret etmek terörizmin lügatinden beslenenlerin harcıdır. Aynı zamanda bühtandır, komplodur” açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteci Orhan Uğuroğlu ile KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırıların MHP’ye bağdaştıranları eleştirdi.  Bahçeli Sosyal medya hesabından

” “Tutsak ve turfanda zihniyetler bozgunda fetih rüyası görüyorlar. Emperyalizme turnike olanlar tıpkı akbabalar gibi kanat çırpıyor. Havalar soğumakla kalmıyor, bunların vicdanları da buz tutuyor. MHP üzerinde oyun kurmak için el ovuşturan, fırsat kollayan geri ve gölgeli siyaset anlayışları tıpkı baykuşlar gibi aydınlıktan ürküyorlar. Hasretini çektikleri karanlığın Türkiye’ye hakim olması için çırpınıyorlar. Nitekim çırpındıkça da batıyorlar. Kıytırık bir yer edinmek için muhalefet edenler, mıymıntı bir çıkar için yalan söyleyenler, MHP’yi suçlamak, suçlu göstermek gayesiyle diktikleri nifak fidesinin boy atmasını bekliyorlar. Ancak dün başaramadılar, bugün de yapamayacaklar. Tarihi kervanımızı durduramayacaklar.”  paylaşımını yaptı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli, Saldırılar Sonrası İlk Açıklama