• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Bahçeli’den Destek: ‘O Bir Kahraman’

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’a yönelik eleştirilere tepki göstererek, “Eleştirecek adamı mı kalmadı? Sayın Akar bana göre, terörle mücadelede önemli işler başaran bir kahramandır” dedi

MHP Lideri Bahçeli, Meclis 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’na gönderdiği yanıt sonrası Hulusi Akar’ın eleştiri konusu yapılmasına tepki gösterdi. Bahçeli, “Komisyona gönderilen yanıt, Genelkurmay Başkanı Sayın Hulusi Akar’ın ifadesidir. Onu da kabul etmek gerekir. Genelkurmay Başkanı doğrudan darbenin muhatabıdır. O gece itilip, kakılıyor. Ona bunu yapanları bırakıp, onunla uğraşmak doğru değil. Eleştirecek adamı mı kalmadı? Sayın Akar bana göre, terörle mücadelede önemli işler başaran bir kahramandır” dedi.

‘İncitmemek lazım’

Çok yönlü bir savaş halinin olduğunu belirten Bahçeli, “Suriye, Irak, ABD ve Almanya ile uğraşırken komutanı tartışmaya açmak tarihi hata olur. Komutanı incitmemek lazım. Daha FETÖ’nün kim olduğunu tespit etmeden her şeyi Genelkurmay Başkanı Akar’a yüklemek doğru değil.” diye konuştu.

15 Temmuz darbe girişimi ile ordunun çökertilmeye çalışıldığını savunan MHP lideri, Akar’ın hem orduyu bir arada tutmaya çalıştığını hem de terörle mücadele ettiğini vurguladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli’den Destek: ‘O Bir Kahraman’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.