Bahçelievler’de Yangın Sonrası Hurda Deposunda Yanmış ve İşkence Görmüş Ceset Bulundu

Bahçelievler'de Yangın Sonrası Hurda Deposunda Yanmış ve İşkence Görmüş Ceset Bulundu

Bahçelievler’de bir hurda deposunda çıkan yangın sonrası, elleri arkadan bağlanmış ve işkence izleri taşıyan bir erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde, Kocasinan Merkez Mahallesi’nde bulunan bir hurda deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemelerde, içeride elleri arkadan bağlanmış ve yanmış halde bir erkeğe ait ceset keşfedildi.

Olay, yerel saatle 10.00 sıralarında meydana geldi. Hurda depo olarak kullanılan iş yerinden yükselen dumanları fark eden çevre sakinleri, hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Ardından yapılan detaylı aramalarda, dehşete düşüren bir manzara ile karşılaşıldı.

İçerideki inceleme sırasında, ekipler, baş ve el kısımlarında kesikler bulunan ve işkence izleri taşıyan bir erkek cesediyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan ilk değerlendirmelerde, cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Ceset, detaylı incelemeler için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Bu korkunç olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri derhal soruşturma başlattı. Olayın nasıl meydana geldiği ve cesedin kimliği konusunda soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Polis, olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir araştırma yürütüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçelievler’de Yangın Sonrası Hurda Deposunda Yanmış ve İşkence Görmüş Ceset Bulundu