Bahçeli’nin Çağrısıyla Ülkücüler 9 Eylül İçin İzmir’de Meydanlara İniyor

featured

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ülkücülerin İzmir’de 9 Eylül saat 9.00’da ‘İstiklal için kararlılık yürüyüşü’ yapacağı açıklandı.

MHP lideri Bahçeli, 29 Ağustos’ta yaptığı açıklamada, On İki Ada’nın statüsünün yeniden değerlendirilmesini isteyerek , “Bu adalar haksız, hayasız ve hukuksuz şekilde elimizden alınmıştır” ifadelerini kullanmıştı

Devlet Bahçeli, İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümü olan 9 Eylül’de ‘Yunan askerinin denize döküldüğü yerde teşkilatları ile birlikte İstiklal için kararlılık yürüyüşü’ yapma talimatı verdi

BİNLERCE KİŞİ ORGANİZE EDİLDİ

Bahçeli’nin talimatıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım başkanlığında binden fazla kişinin organize edildiği bildirildi. On İki Ada’yı temsilen 12 ayrı yürüyüş korteji oluşturulduğu, bu grupların her birinde 81 ili temsilen 81 gencin görevlendirildiği kaydedildi. Grupların yan yana ve art arda 9’ar kişi halinde sıralanacağı, böylece Atatürk’ün doğum yılı olan 1881’e de gönderme yapılacağı belirtildi.

GÜNDOĞDU MEYDANINA YÜRÜNECEK

Ülkücülerin, 9 Eylül’de saat 9.00’da “İstiklal için kararlılık yürüyüşü” adıyla İzmir Cumhuriyet Meydanından Gündoğdu Meydanı’na yürüyeceği ifade edildi.

İstanbul Ülkü Ocakları ve ilçe ocakları yürüyüş için İzmir’e yola çıktı.

 

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli’nin Çağrısıyla Ülkücüler 9 Eylül İçin İzmir’de Meydanlara İniyor