Bakan Ziya Selçuk’tan Önemli Açıklama: “Herkes HES Kodlarıyla Takip Edilecek”

featured

Bakan Selçuk, “Öğretmenlerimizden öğrencilerimize, servis personelinden temizlik personeline okulla ilgili herkesin HES kodları marifetiyle takibi sağlanacak.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mesleki gelişim programının başlaması dolayısıyla öğretmenlere ve okul yöneticilerine Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden hitap etti.

Uzun bir aradan sonra öğretmenlerle beraber okullarda olduklarını ifade eden Selçuk, sözlerine “Hepiniz hoş geldiniz.” diyerek başladı.

Salgın günlerinde öğretmenlerin gösterdiği fedakarlıklarla, eğitim camiasının ne denli özverili ve saygıdeğer olduğunu gösterdiklerini vurgulayan Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gece gündüz demeden öğrencilerinizle, velilerinizle iletişimde kaldınız. Kiminiz evinde kendi imkanlarıyla bir sınıf oluşturdu, kiminiz ise öğrencisine ihtiyacı olan ders araçlarını kendi elleriyle ulaştırdı. An geldi kendi çocuklarınızın önüne öğrencilerinizin ihtiyaçlarını koydunuz. Meslek liselerimiz, halk eğitim merkezlerimiz ve BİLSEM’ler toplumumuzun acil ihtiyacı olan maske, siperlik, dezenfektan gibi ürünleri üreterek sadece eğitim camiasına değil, toplumun bütününe katkı sundu. Öğrencileriniz için çabaladığınız kadar toplum için de çabaladınız, bir kısmınız Vefa gruplarına gönüllü olarak katılıp destek sağladınız. Allah hepinizden razı olsun. Hatta yaz tatilinde de öğrencileri ile iletişimini koparmayıp gelişimlerini destekleyen öğretmenlerimizin olduğunu biliyorum. Aranızdan bazıları mesleğe ilk adımlarını bu salgın günlerinde uzaktan eğitime dahil olarak attı. Salgın günleri bize, içimizde ve işimizde ne denli büyük bir gücün saklı olduğunu gösterdi.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bakan Ziya Selçuk’tan Önemli Açıklama: “Herkes HES Kodlarıyla Takip Edilecek”