Bakırköy’de Canlı Yayında Esnaf Tartışması

Bakırköy’de Canlı Yayında Esnaf Tartışması

Bakırköy’de aynı binada faaliyet gösteren bir otel ile konsol oyun dükkanı arasında uzun süredir devam eden gerginlik, dün akşam saatlerinde kavgaya dönüştü. Otelin işletmecisi, konsol oyun dükkanının sahibi Taner Işıldak’ı canlı yayın yaptığı sırada dükkanından çıkarmak istedi. Işıldak ise canlı yayını kesmeden yaşananları izleyicilerine aktardı.

Otel işletmecisi, Işıldak’ın dükkanına girerek kendisiyle konuşmak istediğini söyledi. Işıldak ise canlı yayın yaptığını ve burada konuşabileceklerini belirtti. Bunun üzerine otel işletmecisi, Işıldak’a hakaret ve tehdit dolu sözler sarf etti. Işıldak’a “Ortalığı bulandırıyorsun. Üzüm mü yemek istiyorsun bağcıyı mı dövmek istiyorsun. Muhattabım değilsin, sen insanı tahrik ediyorsun” diyen otel işletmecisi, daha sonra dükkanından ayrıldı.

Canlı yayında yaşanan bu olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Işıldak’a destek mesajları gönderdi. Işıldak ise canlı yayında yaşadığı mağduriyeti anlattı. Işıldak, 6-7 yıldır otelin alt katında dükkan işlettiğini ve üst katındaki otelden kaynaklanan su sızıntısı nedeniyle elektronik ürünlerinin zarar gördüğünü söyledi. Işıldak, otel işletmecilerinin kendisine hiçbir şekilde yardımcı olmadığını, aksine tehdit ve hakaret ettiklerini iddia etti. Işıldak, “Hep nezaketimizi ve iyi niyetimizi koruduk. Yıllardır komşu ve civardaki hiçbir esnafla tek sorunumuz olmadı. Aynı otelin işletmecileri evimin önündeki otelin de sahipleri. Evime gidip gelirken bile arkamdan genizlerini çekip sağa sola tükürüyorlar” dedi.

Olayla ilgili olarak Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bakırköy’de Canlı Yayında Esnaf Tartışması