Bankacı Seçil Erzan’ın Tehdit Edildiği Anlar Güvenlik Kamerasında

featured

Bankacı Seçil Erzan’ın, üniversite arkadaşı Mojtaba Hakani tarafından tehdit edildiği ve bu durumun kayıtlara geçtiği bir olay kamuoyunun gündemine oturdu. İddiaya göre, Mojtaba Hakani, Erzan’ı tehdit ederek onun videosunu çekmişti. Bu durum, Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şubesi’nin güvenlik kamerası kayıtlarında tespit edildi. İncelemeler sonucunda, banka müdürü odasına ait toplam 77 adet güvenlik kamerası görüntüsü üzerinden bir bilirkişi raporu hazırlandı.

1 Mart 2023 ile 7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki kamera kayıtlarına göre, Mojtaba Hakani’nin 6 Mart 2023’te Erzan’ın makam odasına girdiği belirlendi. Raporda, Hakani’nin 55-60 yaşlarında, kırmızı gömlek, siyah mont ve kot pantolon giymiş bir şekilde müdür odasına giriş yaptığı ve yaklaşık bir saat sonra odadan ayrıldığı kaydedildi.

Erzan, iddianamede verdiği ifadede Mojtaba Hakani ve Süleyman Aslan ile olan mali ilişkilerini detaylandırdı. Erzan, “Moci” olarak bahsettiği Mojtaba Hakani’nin, kendisine aldığı paradan çok daha fazlasını ödediğini, hatta Süleyman Aslan adındaki bir tefeciden Hakani ile birlikte 10 milyon TL alıp, 14 milyon TL olarak geri ödediğini belirtti. Bu para alışverişi, Denizbank’taki odasında gerçekleşmiş ve karşılığında senet imzalanmıştı. Ayrıca, Erzan Aslan’dan 1 milyon 350 bin dolar daha almış ve sonrasında 2 milyon 650 bin dolar geri ödemişti. Erzan, bu süreçte Aslan’a yüksek faiz ödemeleri yaptığını da ifade etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bankacı Seçil Erzan’ın Tehdit Edildiği Anlar Güvenlik Kamerasında