Batman Çayı’ndan Kurtarılan Ecrin Hayatını Kaybetti

Batman Çayı’ndan Kurtarılan Ecrin Hayatını Kaybetti

Batman’da dün serinlemek için Batman Çayı’na giren 14 yaşındaki Ecrin Kınak, akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sudan çıkartılan Ecrin, ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Ecrin, hayata tutunamadı.

Olay, dün öğle saatlerinde merkeze bağlı Bıçakçı köyü yakınlarında meydana geldi. Köyde yaşayan Ecrin Kınak, arkadaşlarıyla birlikte Batman Çayı’na gitti. Burada suya giren Ecrin, bir süre sonra akıntının etkisiyle sürüklendi. Çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar, hemen çaya atlayarak Ecrin’i kurtarmak için çabaladı. Ecrin, sudan çıkartılıp kıyıya getirildiğinde baygın haldeydi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ecrin’i hastaneye götürdü. Ancak Ecrin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ecrin’in cenazesi, hastane morgundan alınarak köyünde toprağa verildi. Ecrin’in ailesi ve yakınları, büyük üzüntü yaşadı. Batman Çayı’nda son yıllarda çok sayıda boğulma olayının yaşandığı belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Batman Çayı’ndan Kurtarılan Ecrin Hayatını Kaybetti