• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Bayramda Pegasus’tan 137 ek sefer

featured
TURKIYENIN DIJITAL HAVAYOLU PEGASUS, ISTANBUL ILE BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERINI BIR ARAYA GETIREN YEDI EMIRLIKTEN BIRI OLAN RESUL-HAYMEYI BIRBIRINE BAGLIYOR (FOTOĞRAF:DHA/İSTANBUL)

Pegasus Hava Yolları, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 137 ek sefer düzenleyecek.


Kurban Bayramı’na sadece birkaç gün kaldı. Bayramın yaz aylarına denk gelmesiyle bu durumu fırsata çevirmek isteyenler tatillerini değerlendirmek için yola çıkmaya hazırlanıyor. Tatilin kaç gün olacağı konusundaki belirsizliğin sürmesine rağmen uçak ve otobüs biletleri tükendi.

Tatilini şehir dışında geçirecek olanların yoğun talebi nedeniyle ulaştırma şirketleri ek seferleri devreye aldı. Bayram dolayısıyla 8-19 Ağustos tarihleri arasında toplam 6 bin 583 seferle hizmet verecek olan havayolu şirketi Pegasus, 137 ilave sefer düzenleyerek tüm uçaklarını yolcular için seferber edeceklerini duyurdu.

Bayramın yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle diğer dönemlerden daha fazla hava trafiği oluşturduğuna vurgu yapan Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (Ticaret) Güliz Öztürk, “Bu bayram da talebin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜNDE PATLAMA YAŞANIYOR

Uçuş yoğunluğunun özellikle bayram tatilinin başladığı cuma ve cumartesi günlerinde daha fazla olduğunu kaydeden Güliz Öztürk, “Bayram haftasında en yoğun misafir taşıyacağımız noktalarımız yurt içinde Bodrum, Antalya, İzmir, Dalaman ve Trabzon; yurt dışında ise Tel Aviv, Londra, Köln, Düsseldorf ve Kuveyt oldu” bilgisini paylaştı.

MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Güliz Öztürk, Pegasus olarak 8-19 Ağustos tarihleri arasında 64 yurt içi, 73 yurt dışı olmak üzere toplam 137 ilave sefer planladıklarını bildirerek, “İlave seferlerimiz de dahil yurt içinde 3 bin 122, yurt dışında 3 bin 461 sefer olmak üzere toplam 6 bin 583 sefer düzenliyoruz. Çünkü önemli olan misafirlerimizin keyifli bir bayram tatili geçirmelerine yardımcı olmak. Biz de var gücümüzle bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bayramda Pegasus’tan 137 ek sefer