Bayrampaşa’da Cinnet Geçiren Genç Anne Babasını Öldürdü

Bayrampaşa'da Cinnet Geçiren Genç Anne Babasını Öldürdü

İstanbul’da korkunç bir olay yaşandı. Bayrampaşa’daki evlerinde Emre Aktaş (20) isimli genç, bıçakla saldırdığı anne ve babasını öldürdü. Olay, dün gece saat 22.30 civarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık iki aydır işsiz olan Emre Aktaş, henüz bilinmeyen bir nedenle Fatma Aktaş (40) ve Rahmi Aktaş (57) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine genç, eline geçirdiği bıçakla anne ve babasını yaraladı. Ardından birinci kattaki dairelerinin penceresinden atlayarak apartmanın arka bahçesine kaçtı. Ancak polisi arayarak teslim olacağını söyledi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralı çifti hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Fatma Aktaş ve Rahmi Aktaş hayatını kaybetti. Polis, Emre Aktaş’ı gözaltına alarak sorguya aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın tanığı Erdem Açıksöz, Rahmi Aktaş ile kahvehanede oturduklarını, olaydan kısa bir süre sonra komşularının kendilerine haber verdiğini söyledi. Açıksöz, “Ailesiyle arasında en ufak bir problem olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aralarında sorun yoktu. İyi bir aile babası, eşi de çok iyi bir hanımefendiydi. Genç, otelde çalışıyordu. Ama bir, iki aydır çalışmadığını duyduk” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bayrampaşa’da Cinnet Geçiren Genç Anne Babasını Öldürdü