• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Behçet Oktay’ın ailesinden Sinan Aygün mesajı

featured

15 Temmuz gazisi emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir mesaj paylaştı. CHP eski milletvekili ve Ankara Ticaret Odası eski başkanı iş insanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri ve avukatlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Aygün’ün rüşvet iddialarıyla ilgili, Melih Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya sosyal medya hesabından, savcılığın Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlattığını ileri sürmüştü.

Mansur Yavaş ise, dün usta gazeteci Uğur Dündar’ın programına katılmış ve Aygün ile ilgili olarak dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Aygün hakkında suç duyurusunda bulunan Yavaş, Aygün’ün FETÖ ilişkilerini gündeme getirerek, “AKP’li Yalçın Akdoğan, FETÖ’cülerin arsa ve mülkleri satıp yurtdışına kaçtığını söylüyor ve bu hisseleri kimsenin almamasını istiyor ancak Sinan Aygün gidip bu arsalardan satın alıyor. Ben buradan cumhuriyet savcılarına suç duyurusunda bulunuyorum bu konuda” ifadelerini kullanmıştı.

Mesajı Fatih Eryılmaz yayınladı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının örgüt tarafından ele geçirilmesini önleyenler arasında önemli rol oynayan ve burada tanktan açılan ateş sonucu gazi olan eski Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir mesaj paylaştı.

Fatih Eryılmaz‘ın paylaştığı Şule Oktay’ın mesajı şu şekilde:

“BEHÇET OKTAY dosyasında SİNAN AYGÜN ve arkadaşlarının isminin geçiyor olması anlamlandırılamayan ve yer bulamayan davranışlar, çelişkili söylemler, Emniyet’in özel biriminin başkanına ‘seni FETÖ’den alacaklar’ diyecek kadar bilgi sahibi olabildigini iddia edebilen 25 Şubat 2009’dan beri hiç unutmadığım bu zatın isminin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. MANSUR YAVAŞ tarafından FETÖ ile gündeme getirilmesi çok memnuniyet verici olup tüm bağlantılarının (asker-polis-yargı) her yönüyle incelenmesi halinde karanlıkta bırakılan çok şeyin açığa çıkacağına inanmaktayım.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Behçet Oktay’ın ailesinden Sinan Aygün mesajı