Belediye Çalışanına Küfür Eden Daire Başkanı Görevden Alındı

featured

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde skandal bir olay ortaya çıktı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu, bir belediye çalışanına hakaret ve işten atma tehdidinde bulundu. Tatlısu’nun bu davranışı, gizli çekilmiş bir video ile sosyal medyada paylaşıldı. Video, büyük bir tepki topladı. Belediyeden yapılan açıklamada, Tatlısu’nun görevine son verildiği bildirildi.

Sosyal medyada yayınlanan videoda, Tatlısu’nun telefonda konuştuğu belediye personeline ağır küfürler ettiği duyuluyor. Tatlısu, personeli “Seni işten atıyorum, hanımını da işten atıyorum” diyerek tehdit ediyor.

Bu olayın kamuoyuna yansımasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bir bürokratımızın gizli çekilmiş görüntüleri ile kamuoyuna yansıyan paylaşımlar üzerine; Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir. Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Belediye Çalışanına Küfür Eden Daire Başkanı Görevden Alındı