• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

”Ben Cumhurbaşkanı’nın Berberiyim”

featured

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt, kardeşinin sahibi olduğu restorandaki yan komşusuyla kavga etti. Demet Akalın’ın ” Okan’ın can güvenliği yok. Mekanda alıkoymuşlar” demesinin üzerine polis, basın mensupları ve çiftin arkadaşları mekana gitti. Çıkan kavgada Okan Kurt’un babası Abdi Kurt’a ait arabada parçalandı.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı videoda eski eşi Okan Kurt’un kardeşinin sahibi olduğu restoranının yan tarafındaki komşularıyla kavga ettiği hatta mekanda alıkonulduğunu söyledi. “Okan’ın can güvenliği yok” diyen şarkıcı, polislerin ve basın mensuplarının olay yerine gitmesini talep etti.

Kavga sonrası basın mensuplarına olayla ilgili açıklama yapan Okan Kurt, “Ben kız kardeşimin dükkanına geldim. Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik. Tehdit burada bir arkadaş var, ben ‘Cumhurbaşkanı’nın berberiyim’ diyor. ‘Ben bu sokağın sahibiyim’ diyor. Bizim Cumhurbaşkanı’na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada ‘Bu sokağın sahibiyim’ bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme ‘Siz buradan gideceksiniz’ tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler” ifadesini kullanıdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
”Ben Cumhurbaşkanı’nın Berberiyim”