Benim Adım Feridun nerede çekildi? Benim Adım Feridun filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Benim Adım Feridun nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Benim Adım Feridun nerede çekildi, Benim Adım Feridun filmi oyuncuları kimler, Benim Adım Feridun nerede çekilmiştir, Benim Adım Feridun filmi konusu ne? İşte Benim Adım Feridun hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Benim Adım Feridun filmi oyuncuları

Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilen Benim Adım Feridun filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin, Özge Borak, Tarık Papuççuoğlu…

Benim Adım Feridun konusu

Benim Adım Feridun konusu Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin rahatlığının keyfini süren adam günün birinde uzun süreli sevgilisi Ayla tarafında terk edilince sudan çıkmış balığa döner. Birkaç hafta boyunca sevdiği kadını geri kazanmaya çalışsa da sonuç nafiledir. Ayla geri dönmeyi kabul etmez. Bunun üzerine artık ayrılığı kabullenmesi gerektiğini anlayan Ersan farklı bir yerin iyi geleceği umuduyla uzun zamandır gitmediği Erdek’teki çocukluğunun geçtiği eve gider. Ancak burada da aradığı teselliyi bulamayan Ersan sahilde dolaşırken yakınlarda bir düğün olduğunu fark eder. Bir şeyler için çıkma düşüncesiyle düğüne giren Ersan, düğündeki damadın babası tarafından yıllar önce küsüp Almanya’ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun sanılır. İlk başta bu rolden memnun olan Ersan ilk fırsatta kaçarım diye düşünürken damadın kuzeni Hayal’i görür. Geceyle birlikte ilginç ve komik olaylar da bir bir başına gelecektir…Çağan Irmak’ın hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Halil Sezai, Büşra Pekin ve Tarık Pabuçcuoğlu yer alırken filmin kadrosunda Suzan Aksoy, Güngör Bayrak, Kadriye Kenter, Defne Yalnız ve Özge Borak yer alıyor.

Benim Adım Feridun filmi nerede çekildi?
Benim Adım Feridun filmi için sözlükte neler dediler?
Benim Adım Feridun hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu hikaye için hayatımda okuduğum en güzel türkçe metinlerden biri desem abartmış olmam herhalde. her yönüyle beni sarmaladı, içine çekti ve heyecanlandırdı. her türlü duyguyu tek tek yaşattı diyebilirim. hikayeyi okurken resmen her karesi gözümün önünde bir film gibi canlanmıştı. çağan ırmak tarafından filmi çekileceğini duyunca en az kendim yazmışım kadar sevindim. şimdiden ortaya muhteşem bir film çıkacağına eminim. erdek’i ve bandırmayı da bu vesileyle sinema perdesinde görecek olmak ise paha biçilemez.

eğer hikayeyi henüz okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. koşarak olduğu kadar güzeldik almanızı öneriyorum.

yakında filmleşecek mahir ünsal eriş öyküsü.
yönetmenine not, lütfen bizi hayal kırıklığına uğratma. öykünün önüne geçmeye çalışma.

Benim Adım Feridun nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Benim Adım Feridun filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Benim Adım Feridun nerede çekildi? Benim Adım Feridun filminin oyuncuları ve konusu.