Beş Sporcumuz Avustralya’da Başarı Kovalayacak

featured

Teniste sezonun ilk Grand Slam organizasyonu olan Avustralya Açık’ta Türkiye’den Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Cem İlkel turnuvaya eleme turundan katılacak.

Teniste sezonun ilk Grand Slam organizasyonu olan Avustralya Açık’ta Türkiye’den Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın, İpek Soylu ve Cem İlkel turnuvaya eleme turundan katılırken, Yankı Erel ise gençler kategorisinin ana tablosunda yer alacak.

Eleme tablosu ve ana tablo şeklinde oluşan kategorilerde Türk sporcular Büyük Akçay, Eraydın, Soylu ve İlkel 15 Ocak’ta başlayacak ana tabloda yer almak için mücadele edecek.

Güncellenen Dünya Sıralamasında kadınlarda Çağla Büyükakçay 156, en başarılı sezonunu geride bırakan Başak Eraydın ise 172 numara olarak gösteriliyor.

Avusturya Açık Elemeleri vizesini son anda alarak Melbourne girme hakkı kazanan Cem İlkel ise Türkiye’nin erkeklerdeki tek temsilcisi konumunda bulunuyor.

İlkel dünya 263 numarası olarak tabloda yer alıyor.

2018 Avusturya Açık’ta eleme heycanı 10-13 Ocak, Ana Tablo heyecanı ise 15-28 Ocak’ta yaşanacak.

Kaynak: Skorer

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beş Sporcumuz Avustralya’da Başarı Kovalayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.