Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain’i Kadrosuna Katıyor

Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain'i Kadrosuna Katıyor

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transferde hareketli günler geçiriyor. Siyah beyazlılar, kaleci Onana, savunmacı Amartey ve orta saha Emrecan’ı kadrosuna kattıktan sonra, bir orta saha oyuncusu daha almak için girişimlerini sürdürüyor.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş’ın ilgilendiği isim Liverpool’un yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain. 29 yaşındaki İngiliz oyuncu için siyah beyazlıların teklif yaptığı iddia edildi. Oxlade-Chamberlain’in Liverpool ile sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli ödemeyecek olan Beşiktaş’ın, oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle zorlanabileceği belirtildi.

Oxlade-Chamberlain’in Beşiktaş’ın teklifini değerlendirdiği ancak başka takımların da peşinde olduğu kaydedildi. Brentford ve bazı Arap kulüplerinin de İngiliz oyuncuyu istediği ifade edildi. Oxlade-Chamberlain, Liverpool kariyerinde 146 maçta 18 gol atıp 15 asist yaptı.

Beşiktaş, savunma hattına da bir takviye daha yapmayı planlıyor. Siyah beyazlıların gündemine giren isim ise Zenit’in Kazak stoperi Nuraly Alip. 23 yaşındaki oyuncu için Rus ekibi ile görüşmelerini sıklaştıran Beşiktaş’ın, transferi bitirmeye yakın olduğu öğrenildi. Nuraly Alip, Beşiktaş’ta yerli statüsünde forma giyecek.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain’i Kadrosuna Katıyor