Beşiktaş’tan Şafak Operasyonu

Beşiktaş’tan Şafak Operasyonu

Beşiktaş, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Kosovalı yıldız Milot Rashica’yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Beşiktaş’ın Norwich City’den transfer ettiği Rashica, gece saatlerinde İstanbul’a geldi. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, sağlık kontrollerinin ardından 4 yıllık sözleşmeyi imzalayacak.

Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica, Atatürk Havalimanı’nda siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Emre Kocadağ ve kulüp yetkilileri ile taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Rashica, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum. Burada olduğum için çok heyecanlıyım.” dedi. Rashica’nın transferi için Norwich City’e 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.

Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise Rashica’nın transferi için “Kod Adı: Şafak Operasyonu” başlığı kullanıldı. Paylaşımda, “06:07’de Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan “Kod Adı: Şafak Operasyonu” paylaşımı ile yeni transfer için mesaj verildi.” ifadelerine yer verildi. Bu paylaşımla Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandıran siyah-beyazlı kulüp, yeni bir transfer daha yapacağının sinyalini verdi.

Rashica, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 30 maçta 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Kosovalı oyuncu, Beşiktaş’ta da hücum hattının önemli bir parçası olması bekleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beşiktaş’tan Şafak Operasyonu