Beyoğlu’nda Bir Şahıs 150 Lira Tıraş Ücretini Pahalı Bulunca Dükkanı Kurşunladı

Beyoğlu'nda Bir Şahıs 150 Lira Tıraş Ücretini Pahalı Bulunca Dükkanı Kurşunladı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, bir berber dükkanında yaşanan fiyat anlaşmazlığı sonucu çıkan kavga büyüdü. Ücret konusunda anlaşamayan bir müşteri, indirim talepleri reddedilince dükkanı kurşun yağmuruna tuttu.

Geçtiğimiz 5 Nisan Cuma günü Beyoğlu’nun Hacıahmet Mahallesi’nde akıl almaz bir olay yaşandı. Mustafa D. isimli şahıs, berber dükkanına saç tıraşı olmak için gittiğinde istenen 150 lira ücreti fazla buldu. Berber, müşterisinin rahatsızlığını gidermek için ücreti 120 liraya düşürdü ancak bu teklif de Mustafa D. tarafından kabul edilmedi. Müşteri, 100 lira önerdi ve bu durum üzerine taraflar arasında tartışma başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve berber, Mustafa D.’yi dükkan dışına iterek kovdu. Ancak bu, olayların sona erdiği anlamına gelmiyordu. Bir süre sonra silahlı olarak dükkanın önüne gelen Mustafa D., berber dükkanına ateş açtı. Saldırı anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Neyse ki, yaşanan bu şiddetli anlarda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek saldırganı kısa sürede yakaladı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beyoğlu’nda Bir Şahıs 150 Lira Tıraş Ücretini Pahalı Bulunca Dükkanı Kurşunladı