İstanbul Beyoğlu Halıcıoğlu’nda ticari bir araç ile polis otosunun kafa kafaya çarpıştığı kaza, bölgede paniğe neden oldu. Kazada, nişanlı bir çiftin bulunduğu ticari araç kaldırıma çıkarak yan yatarken, genç kadın araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kadını kurtarmak için adeta seferber oldu.
Edinilen bilgilere göre, olay saat 15.30 sularında Halıcıoğlu Okmeydanı Caddesi üzerindeki arızalı trafik ışıklarının bulunduğu kavşakta gerçekleşti. 34 TR 8699 plakalı ticari araç ile polis aracı kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ticari araç kaldırıma savrularak yan yattı. Araçta bulunan nişanlı çiftin genç kadını sıkışırken, nişanlısı kendi çabalarıyla araçtan çıkmayı başardı.
Kazanın ardından bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yan yatmış durumdaki aracın devrilmemesi için kaldırım taşlarıyla destek sağlandı. Sıkıştığı yerden titiz bir çalışmayla çıkarılan genç kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Nişanlısı ise tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi.







