Beyoğlu’nda Üç Kişilik Aile Faciası

Beyoğlu'nda Üç Kişilik Aile Faciası

Beyoğlu, Nusretiye Camii yakınlarında meydana gelen trajik bir olayda, Uğur Falay’ın intiharının ardından annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay’ın cansız bedenleri evlerinde bulundu.

Beyoğlu’nda dün akşam Nusretiye Camii’nde yaşanan korkunç olay, tüm Türkiye’yi sarsan bir aile dramını ortaya çıkardı. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Nusretiye Camii’nde intihar eden kişinin 35 yaşındaki Uğur Falay olduğu belirlendi. Falay’ın daha önce çeşitli suçlar nedeniyle 20 adet suç kaydının bulunduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktığı, bugün izninin son günü olduğu tespit edildi.

Dram daha da büyüdüğünde, polis ekipleri Uğur Falay’ın Bahçelievler’deki ailesinin evine ulaştı. Falay’ın annesi Hüsna Falay (58) ve kız kardeşi İrem Falay’ın (21) evde ölü bulunmasıyla trajedi katlandı. Anne ve kızın silahla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Bu acı olay, aile ve yakın çevrelerini derinden üzdü.

Hüsna Falay’ın kuzeni Beşir Kayra, verdiği ifadede, ailenin durumu hakkında bilgi vererek, Uğur Falay’ın geçmişteki davranışlarına dair endişelerini dile getirdi. Kayra, son olarak Uğur’la üç gün önce görüştüğünü, olay günü yaşananları ve ailenin içinde bulunduğu durumu anlattı. Falay ailesinin üç ferdinin cenazeleri, işlemlerin ardından memleketleri Batman’a gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beyoğlu’nda Üç Kişilik Aile Faciası