bi küçük Eylül meselesi filmi nerede çekildi? bi küçük Eylül meselesi filminin oyuncuları ve konusu.

featured

bi küçük Eylül meselesi filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Romantik türünde olan bi küçük Eylül meselesi nerede çekildi, bi küçük Eylül meselesi filmi oyuncuları kimler, bi küçük Eylül meselesi nerede çekilmiştir, bi küçük Eylül meselesi filmi konusu ne? İşte bi küçük Eylül meselesi hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

bi küçük Eylül meselesi filmi oyuncuları

Kerem Deren yönetmenliğinde çekilen bi küçük Eylül meselesi filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Farah Zeynep Abdullah, Engin Akyürek, Ceren Moray, Onur Tuna…

bi küçük Eylül meselesi konusu

bi küçük Eylül meselesi konusu Her şeyin yolunda gittiği bir hayata sahip olan Eylül, talihsiz bir olay sonrasında yaşamının son bir ayını unutur. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada’ya gider ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül’e kendisini hatırlaması gerektiğini, aşık olduğu adam olduğunu söyler.Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği aşk filminin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek paylaşırken, yönetmen ve senarist ise Kerem Deren.

bi küçük Eylül meselesi filmi nerede çekildi?
bi küçük Eylül meselesi filmi için sözlükte neler dediler?
bi küçük Eylül meselesi hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
engin akyürek filmde bir çizeri canlandırıyormuş ve çizgilerini de erdil yaşaroğlu çizmiş. teaser'da görünen şarap şişesindeki çizim eğer o karakterin çizimi olacaksa, o çizim kırk kilometre öteden "beni erdil yaşaroğlu çizdi" diye bağırıyor. böyle bir işe girişecekseniz, çizgileri erdil yaşaroğlu gibi karakteristik olan ve onu takip eden herkesin anlayacağı birini çizer olarak filme almamalısınız, zira bu karakterin inandırıcılığını zedeler en nihayetinde. daha az tanınan bir kişi çizer olarak kullanılmalıydı filmde nihayetinde. sonuçta filmi izleyenler o çizgilere, "engin akyürek'in çizgileri" olarak bakamayacaklar hiçbir zaman.

not: filmle ilgilenmiyorum, izlemek gibi bir düşüncem de yok. erdil yaşaroğlu twitter'dan teaser'ını paylaşınca izledim.

yazan ve yöneten kerem deren olduğu icin izleyeceğim filmdir.

bi küçük Eylül meselesi filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren bi küçük Eylül meselesi filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
bi küçük Eylül meselesi filmi nerede çekildi? bi küçük Eylül meselesi filminin oyuncuları ve konusu.