Binali Yıldırım, Dağlık Karabağ’daki Zafere İlişkin Konuştu

featured

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “10 milyon Azerbaycanlı, İlham Aliyev’in etrafında kenetlenmiş, işgal altında bulunan Karabağ’daki rayonların kurtarılması için gece gündüz demeden çalışıyorlar, dua ediyorlar. Cephede destan yazan kahramanlara gerekli yardımı yapıyorlar. Muazzam bir moral var, muazzam bir milli ruh var. Bir şey beni gururlandırdı. Her yerde Azerbaycan bayrağının yanında ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığını görmek bizim için mutlulukların en güzeliydi.” dedi.

Güne çok iyi bir haberle başladıklarını belirten Yıldırım, yakın zamanda yaptıkları Azerbaycan ziyaretini anlattı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le bir araya geldiklerini ifade eden Yıldırım, şöyle devam etti:

“Ali Başkumandan İlham Aliyev’e ‘Şuşa ne zaman alınacak?’ dediğimde şöyle cevap verdi; ‘Binali Bey, Şuşa’ya bir nefes kadar yakınız.’ İşte o nefes tamamlandı. Şuşa’ya Azerbaycan ve Türk bayrakları dikildi. Karabağ Azerbaycan’ındır. Türkiye her daim Azerbaycan’ın yanındadır. O ziyarette bir şeye şahit oldum. 10 milyon Azerbaycanlı, İlham Aliyev’in etrafında kenetlenmiş, işgal altında bulunan Karabağ’daki rayonların kurtarılması için gece gündüz demeden çalışıyorlar, dua ediyorlar. Cephede destan yazan kahramanlara gerekli yardımı yapıyorlar. Muazzam bir moral var, muazzam bir milli ruh var. Bir şey beni gururlandırdı. Her yerde Azerbaycan bayrağının yanında ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığını görmek bizim için mutlulukların en güzeliydi.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Binali Yıldırım, Dağlık Karabağ’daki Zafere İlişkin Konuştu