Bir Buna El Atmamıştınız!

featured

Yıllardır her kesimden nemalanmaya çalışan malûm gürûh , bu sefer de Türkçüler Günü’ne el atmaya çalıştı.

Yıllardır her kesimden kendilerine pay çıkarmaya çalışan malûm güruh , bu kez de 3 Mayıs Türkçüler Günü’nü kendi kirli emellerine alet etmeye çalıştı.Kendilerine “Devlet-i Aliyye Osmanlı Derneği” adını veren bir grup , 3 Mayıs günü “Müslüman Türk Turancılık Günü kutlu olsun” şeklinde bir pankartı caddelere astı.Pankart , ismi geçen grubun çarpık zihniyetini gözler önüne sererken, çevreden tepki topladı.

Malûm yayın kuruluşlarından kelime oyunu ile gerçeği çarpıtma çabaları

Aynı zamanda medyada Yeni Şafak gibi yayın kuruluşları da 3 Mayıs ile ilgili haberleri “3 Mayıs Milliyetçiler Günü ” adı altında servis etti.TÜRK kelimesinden rahatsız olan bu kesime , maalesef Ülkü Ocakları da katılmış, il ve ilçe başkanlarına paylaşımlarını ” Milliyetçiler Günü ” olarak yapma uyarısında bulunmuşlardı.

Maalesef, edinilen bilgilere göre bu uyarıya çoğu il ve ilçe teşkilatı boyun eğerek 3 Mayıs’ı “Milliyetçiler Günü “olarak etraflarına lanse etmeye çalıştılar.Edinilen bilgiye göre, Adnan Menderes Üniversitesi’nde Ülkü Ocakları mensubu öğrenciler,  “3 Mayıs Milliyetçiler Bayramı Yürüyüşünde Birlikte Olalım” başlıklı bir etkinlik etkinlik davet broşürünü dün akşam saatlerinde üniversite yerleşkesinde dağıttılar.Dağıtılan bu bildiri şaşkınlığa sebep olurken , Kürtçüler-bölücüler arasında ” Milliyetçiler günü ise biz de Kürt milliyetçileri olarak kutlama yapalım” şeklinde alay konusu oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bir Buna El Atmamıştınız!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.