Bir Gri Pasaport Skandalı Daha

featured

Gri pasaport skandallarına bir yenisi daha eklendi. Adana’nın Karataş ilçesi hakkında ortaya atıldı. MHP’li Adana Karataş Belediyesi’nin olmayan mehter takımıyla yurt dışına çıkardığı 30 kişiden 20’sinin Türkiye’ye dönmediği belirtildi.

Belediyelerin gezi organizasyonuyla gri pasaport çıkararak yurt dışına insan kaçakçılığı yaptıklarına dair iddialara bir yenisi daha geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Adana’nın MHP’li başkan yönetimindeki Karataş Belediyesi’nin olmayan mehter takımıyla yurt dışına çıkardığı 30 kişiden 20’sinin Türkiye’ye dönmediğini  iddia etti.

Ağbaba sosyal medya hesabından *8 Nisan’da Malatya Yeşilyurt Belediyesinde başlayan VIP insan kaçakçılığının bir ucu da Adana Karataş Belediyesi’ne ulaşmış durumda. Karataş Belediyesi’nin bir mehter ve halk oyunu takımı olmamasına rağmen yurtdışına 26 Eylül 2019’da 30 kişilik bir mehteran takımı gidiyor, 10 kişi dönüyor, 20 kişi dönmüyor.” paylaşımını yaptı.

İçişleri Bakanlığı Müfettişi Nail Atay’ın belediye meclisi üyesi bir isme ifade istemiyle yazdığı resmi yazıyı da paylaştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bir Gri Pasaport Skandalı Daha