Bitcoin Rekor Kırdı

featured

Kripto para Bitcoin tarihi rekor seviyesini 52 bin 930 dolara kırdı.

Kripto para piyasalarının en büyük hacimli birimi perşembe günü 52 bin 533 dolar ile yeni zirveyi test ettikten sonra, gelen kar satışlarıyla hafif geri çekilerek 51 bin doların üzerinde tutundu. İkinci sıradaki Ethereum ise, hafta ortasında ilk kez aştığı 1900 dolar sınırın üzerinde işlem görüyor.

Toplam 8 bin 521 kripto para biriminin işlem gördüğü 34 bin 199 piyasadaki toplam piyasa hacminin yüzde 60,5’ini Bitcoin oluşturuyordu. Tüm piyasalarda 24 saatlik işlem hacmi ise, 194 milyar dolardan, 52,34 milyar doları Bitcoin olmak üzere 142 milyar dolara geriledi.

Bill Gates’ten Bitcoin Yorumu

CNBC’nin Squawk Box programında soruları yanıtlayan Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, “Bitcoin sahibi değilim, olumsuz bir görüşüm de yok. Bitcoin konusunda tarafsızım. Bitcoin hakkında görüş ne şekilde olursa olsun fiyat yukarı veya aşağı gidebilir. Gelecek öngörüsü yapmanın bir yolu yok.”  açıklamasında bulundu.

Microsoft yönetim kurulundan geçen Mart ayında ayrılan Gates, kripto para ve Bitcoin konusunda daha farklı düşünmeye başladı. Yine de Microsoft Başkanı Brad Smith, firmanın Bitcoin’e yatırım yapmak için acil bir planı olmadığını belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bitcoin Rekor Kırdı