Bizim Aile filmi nerede çekildi?

featured

Bizim Aile filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. 1 Mayıs 1976 tarihinde vizyona giren Duygusal, Komedi, Aile türünde olan Bizim Aile nerede çekildi, Bizim Aile filmi oyuncuları kimler, Bizim Aile filmi konusu ne? İşte Bizim Aile hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Bizim Aile filmi oyuncuları

Ergin Orbey yönetmenliğinde çekilen Bizim Aile filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Itır Esen, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda, Tuncay Akça, Cengiz Nezir, Saim Alpago, Ahmet Arıman, Tayfun Akalın, Sıtkı Akçatepe, Nezahat Tanyeri, Talat Dumanlı, Selim Naşit, İhsan Baysal, Tevfik Şen, Giray Alpan, Mehmet Ali Güngör, Meral Aksu, ömer Karahan, Toygar Belevi, Kutlu Örge, Erhan Yazıcıoğlu, Kamran Usluer, Aliye Uzunatağan, Hayri Esen, Mustafa Alabora, Zafer Önen, Pekcan Koşar, İlhan Hemşeri, Nurdan Zobu, Şener Şen…

Bizim Aile filmi

Bizim Aile konusu Filmde, ikinci evliliklerini yapan Yaşar Usta ile Melek Hanım’ın yeni bir aile kurma çabaları anlatılır. Yaşar Usta’nın dört, Melek Hanım’ın ise üç çocuğu vardır. İkisi de yıllar önce eşlerini kaybetmiştir. Komşularının ısrarlarıyla tanışır ve evlenmeye karar verirler. Ancak başta çocuklarına bundan bahsedemezler. Birlikte yaşamaya başlayan çocuklar bu durumu kabullenmekte zorlanırlar. Ailenin başlına gelenler aile fertlerini birbirlerine daha da yakınlaştıracaktır.

Bizim Aile filmindeki karakterler

Münir Özkul (Yaşar)
Adile Naşit (Melek)
Tarık Akan (Ferit)
Itır Esen (Alev)
Halit Akçatepe (Halit)
Ayşen Gruda (Feride)
Tuncay Akça (Tuncay)
Cengiz Nezir (Ferdi)
Saim Alpago (Saim)
Ahmet Arıman (Ahmet)
Bizim Aile filmi nerede çekildi?
Bizim Aile filmi için sözlükte neler dediler?
Bizim Aile hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bir sahnesinde tarık akan’ın sobayı kurması için kendisinden yardım isteyen adile naşit’e “benim boyum kısa” diyerek halen aklıma geldikçe gülmeme sebep olan ve münir özkul’un yine cefakar baba rolünü doya doya yaşattığı sevimli aile filmi.

4 kişilik bir aile. bir anne bir baba ve bir de kardeş var. severler birbirlerini. biraz hayat yükü ile bağlılar birbirlerine , sanki kan bağı yokmuş ama aslında çok da varmış gibi. iyi insanlardır, severim.

Bizim Aile filmi nerede çekildi?

1 Mayıs 1976 tarihinde vizyona giren Bizim Aile filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bizim Aile filmi nerede çekildi?