Bodrum’da Kedinin Filmleri Aratmayan Firarı

Bodrum'da Kedinin Filmleri Aratmayan Firarı

Bodrum’da kısırlaştırma merkezine götürülen sokak kedisinin kaçış macerası kamerada Bodrum’da yaşayan Mehmet Ülker, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması için gönüllü olarak çalışıyor. Ülker, Güvercinlik Mahallesi’nden yakaladığı bir kediye kısırlaştırma operasyonu yaptırmak için Torba’daki Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ne götürdü. Ancak kedi, aracın bagajındaki kafesten çıkarak kaçmaya çalıştı. Ülker’in yakalamak istediği kedi, aracın arka camına başını vurarak camı kırıp dışarı atladı. Kedi, araçtan uzaklaşarak kayboldu. Bir süre sonra tekrar aracın yanına gelen kedi, yeniden kaçtı. Bu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mehmet Ülker, olayla ilgili olarak şunları söyledi: “O gün 3 tane kedi yakaladım. Getirdim buraya. Bir tanesi kafesten kaçmış. Yakalayayım derken, çamurluğun üzerindeki cama kafayı vurup ve camı kırıp kaçması bir oldu. Ben de şaşırdım, insan gücüyle kırılamayacak şeyi kedi kafasıyla nasıl kırdı, nasıl kaçtı? Cam çatlak falan değildi. Camın fiyatını sordum, 30 bin TL dediler. 30 bin TL’nin önemi yok, önemli olan o hayvanın sağlıklı olması. Hayvanın başına bir şey gelmesin ya da bir yerde yaralı yatmasın. Çünkü ben kendimi hayvanlar için adadım. Bunlar için 30 bini bırakalım da 60 bin feda olsun. Keşke her vatandaş da böyle olsa” Ülker, kaçan kediyi bulmak için sık sık merkeze geldiğini ve ismini bağırdığını da belirtti.

Ülker, hayvanseverlere de çağrıda bulunarak, “Hayvanseverlerden bir şeyler beklemek lazım. Bağış olursa. Zaten Bodrum Belediyesi’nin barınağı, benim gezdiğim barınaklardan bin kat daha iyi. Personel bakımından olsun, ilgi bakımından olsun, hayvanların kısırlaştırılması olsun. Her yönden 10 artı 10 diyorum” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bodrum’da Kedinin Filmleri Aratmayan Firarı