Bodrum’da Rus Anne ve Kızının Cinayeti

Bodrum'da Rus Anne ve Kızının Cinayeti

Bodrum’da yaşayan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ve kızı Dayana Dvizova’ya (15) ait olduğu tespit edilen iki ceset, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabaları sonucu bulundu. İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide keşfedilen cesetler, çarşafa sarılı ve iple bağlı haldeydi. Bu trajik olayın, Irina Dvizova’nın eski eşi tarafından gerçekleştirildiği ve katilin olay sonrasında küçük bir erkek çocuğunu da alarak yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Olay, 23 Kasım’da başladı. Anne ve kızına o tarihten itibaren ulaşamayan yakınları, endişelenerek Konacık Mahallesi’ndeki evlerine gitti. Kapıyı kırarak içeri giren yakınları, koltukta kan lekesiyle karşılaştı ve durumu hemen polise bildirdi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek bir aracın izini takip etti ve bu iz, onları İçmeler mevkisindeki Tavşanburnu yoluna götürdü.

Ekiplerin titiz çalışması sonucu, yol kenarındaki dik yamaçta anne ve kızının cesetleri bulundu. Cesetler, savcının incelemesinin ardından önce Bodrum Devlet Hastanesi’ne, daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu üzücü olayla ilgili soruşturma devam ederken, ekipler katil zanlısının peşinde. Bu cinayetler, Bodrum’daki toplumu sarsarken, güvenlik güçleri suçlunun yakalanması için çaba gösteriyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bodrum’da Rus Anne ve Kızının Cinayeti