• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Boğaziçi Üniversitesi’nde Teröristler, Öğrencilere Saldırdı

featured

Dün Boğaziçi Üniversitesi’nde Afrin Harekatı sırasında şehit olan askerlerimiz için stand kuran ve onların anısına lokum dağıtan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine, pyd/pkk’lı olan öğrenci görünümlü teröristler tarafından saldırıldı.

Ayrıca, bu öğrenci görünümlü teröristler, terör örgütü Pyd/Pkk lehine ” Kürdistan Faşizm’e mezar olacak” şeklinde bölücü faaliyet olarak bilinen sloganlar attı.

Öğrencilerine yapılan bu saldırı sonrası Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğünden açıklama yapıldı işte o açıklama;

”Sayın Basın Mensubu,

Çeşitli yayın organlarında yer alan, Boğaziçi Üniversitesi’nde Afrin’le ilgili olaylara dair haberler konusunda tarafınızı bilgilendirme ihtiyacı hissedilmiştir.

Öncelikle Boğaziçi Üniversitesi olarak, terörün hiçbir çeşidine müsamaha göstermediğimizi önemle vurgulamak isteriz. Üniversite idaremizin onayı dışında yapılan gösterilere Emniyet güçleri müdahale etmiştir. İzinsiz olan bu eylemle ilgili sorumlular hakkında ayrıca gereken disiplin işlemleri uygulanmaya başlanmıştır.

Boğaziçi Üniversitesi olarak geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin hassasiyetlerini paylaştığımızı belirtiriz.

Saygılarımızla,

Boğaziçi Üniversitesi

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Boğaziçi Üniversitesi’nde Teröristler, Öğrencilere Saldırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.