Bolu’da Akrabalar Arasında Baltalı Kavga

Bolu'da Akrabalar Arasında Baltalı Kavga

Bolu’nun Mengen ilçesinde akrabalar arasında çıkan baltalı kavgada, bir kadın yaralandı. Olay, 20 Haziran Pazar günü Dereköy köyünün Mesler Mahallesi’nde yaşandı. Elvide K. (54) isimli kadın, eşi Çetin K. (53) ile aynı binada oturdukları ağabeyi Yılmaz K. (63) ve yeğeni Suat K. (33) arasında hisse payı nedeniyle çıkan tartışmaya müdahale etmek istedi. Ancak baba-oğul, Elvide K.’yi balta ve yumrukla darp ederek yaraladı. Kadın, yüzüne ve vücuduna aldığı balta darbeleriyle kanlar içinde kaldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mengen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Elvide K., buradaki ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kadının vücudunda kesikler oluştuğu, burnunun kırıldığı, kaburgalarında çatlaklar olduğu ve kolunun alçıya alındığı öğrenildi.

Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Yılmaz K. ve Suat K., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Çetin K. ile eşi Elvide K., baba ve oğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bolu’da Akrabalar Arasında Baltalı Kavga