• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Bozdağ Kılıçdaroğlu’nun Kaset Açıklamasını Yorumladı

Bozdağ Kılıçdaroğlu'nun Kaset Açıklamasını Yorumladı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP’nin Şanlıurfa milletvekili adayı olarak kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda gündemdeki konulara değinen Bozdağ, CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili bazı kayıtların ortaya çıkabileceğini söylediği canlı yayına da cevap verdi.

Bozdağ’a, Kılıçdaroğlu’nun “17-25 Aralık sürecinde de sahte ses kayıtları yaptılar.” dediği hatırlatılınca, şöyle konuştu:

“Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Benimle ilgili kaset var, çıkarsa sakın inanmayın.’ Biz nasıl bilelim seninle ilgili kaset var mı yok mu? Demek ki böyle bir kaset var ve bunu biliyorlar.

Bu kaset öyle bir şey ki anlaşılan çıkınca ortalık karışacak. Onun için şimdiden ‘Sakın inanmayın.’ diyorlar. Bu kaset gerçek mi, değil mi? Eğer varsa bunu siz nereden biliyorsunuz? Size bir tehdit mi yapıldı, şantaj mı yapıldı? Bunu da bilmiyoruz.

Buradan çağrıda bulunuyorum, Sayın Kılıçdaroğlu eğer kendisine yönelik bir tehdit, şantaj varsa lütfen savcılığa başvursun. ‘Bana böyle böyle tehdit ediyorlar, şantaj yapıyorlar.’ diye suç duyurusunda bulunsun. Adli işlemler başlasın.

Seçime yaklaştıkça, manipülasyonlar çoğalıyor. ‘Bana şöyle olacak, böyle olacak’, daha önce de ‘Suikastlar olacak’ dediler, hiçbiri olmadı. Bunların hepsi algı operasyonunun bir parçası olabilir. Böyle bir görüşme var mı, yok mu, kimlerle görüştü?

Biz bunları bilmiyoruz ama belki de vardır. Belki de bunun yansımalarından korkuyorlardır. Eğer sizin hakkınızda böyle bir durum varsa, böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız, size karşı bir tehdit, şantaj varsa lütfen savcılığa başvurun, hukuk sizi korusun.”

ÖZÜR DİLESİN

Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun “17-25 Aralık’ta Erdoğan’ın başına gelen gibi” dediğini belirterek, Kılıçdaroğlu’nun o dönem ses kayıtlarını Meclis’te dinlettiğini hatırlattı.

Bakan Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nu FETÖ terör örgütünün ihanetine bilerek veya bilmeyerek destek verdiği için Türk milletinden özür dilemeye çağırdı ve şöyle devam etti:

“FETÖ terör örgütünün ihanetine bilerek veya bilmeyerek verdiği destekten dolayı da Cumhurbaşkanı’mızın şahsına ve ailesine dönük iftiraların hakikat gibi algılanmasına yol açsın diye yaptığı gayretlerden dolayı hem pişmanlığını göstermeli hem de Cumhurbaşkanı’mızdan özür dilemelidir.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bozdağ Kılıçdaroğlu’nun Kaset Açıklamasını Yorumladı