Bülent Arınç’a sert sözler: Devlet bunların aklıyla yönetiliyorsa…

featured

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’a tepki gösterdi. Daha önce Arınç’ın KHK’lılarla ilgili çıkışı dolayısıyla karşı karşıya gelen ikili, bu sefer de sela nedeniyle karşı karşıya geldi…

Arınç’ın sözlerine karşılık, önce Yeni Akit TV’de “Devlet bunların aklı ile yönetiliyorsa vay halimize” diyen Metiner, bugün de Star’daki köşesinde “Bunların aklıyla varılacak yer siyaseten hüsrandır” dedi. Metiner’in hedefinde Burhan Kuzu da vardı.

Metiner’in “Cumhurbaşkanı’nın çevresi”ni eleştirdiği yazısının ilgili satırları:

“Cumhurbaşkanımızın kendilerine tevdi ettiği sıfatları üstünde taşıyanlar artık sadece kendileri değildirler. Sözleri bin tartarak konuşmak mevkiindedirler. Gazi Mustafa Kemal’in dönemin Padişahının oluruyla Samsun’a gönderildiğini artık herkes biliyor. Hiç gereği yokken 19 Mayıs’ta münhasıran Padişah övgüsü yapmak doğrusu siyasi akılla bağdaşır bir tutum değildir. Cumhurbaşkanımızı hak etmediği polemiklerin içine çekmek yanlıştır. Cumhurbaşkanlığı makamı nezdinde hak etmediği bir unvanın sahibi olan bir zatın kalkıp ezandan ve saladan duyduğu rahatsızlığı dile getirmesi art niyetlilik değilse akıl tutulması ve körlük değil midir? Bunların aklıyla varılacak yer siyaseten hüsrandır! Yaşasın akl-selim!”

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Bülent Arınç, Anadolu Ajansı’nın eski genel müdürlerinden Kemal Öztürk’ün programında, “ölüm listeleri” ve camilerden her gün sala okunması konularında “İnsanlar, başörtülüden, camilerden nefret eder hale gelecekler diye korkuyorum” demişti.

Kaynak : Veryansın TV

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bülent Arınç’a sert sözler: Devlet bunların aklıyla yönetiliyorsa…