Burcu Köksal’dan Özgür Özel’i Yalanlayan Açıklama

featured

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, belediyenin DEM Parti hariç tüm siyasi partilere açık olacağını belirtti, Özgür Özel dil sürçmesi olduğunu söyledi. Köksal yaptığı son açıklamayla sözlerinin arkasında durdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, bir etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, “Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AKP’nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’den “Sürçü Lisan” Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Demin Afyon’dan geldim ve Burcu Başkandan da selam getirdim. Bu sırada Afyon’da konuşurken belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, ‘aman başkanım sen düzelt’ dedi. Afyon belediyesinin de, Uşak belediyesinin de seçildikten sonra kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere, tüm Uşak ve Afyonlulara açıktır” sözlerini kullandı.

Özel’in DEM’i Tutmadı

Özel’in “sürçü lisan” açıklamaları CHP’li Barış Yarkadaş tarafından “Burcu Köksal ile görüştüm, Dem Partilileri kapıdan içeri sokmayacak” ifadesiyle yalanlanmıştı. Yarkadaş’ın sözlerini son olarak Köksal’ın sosyal medya platformu twitter (x) hesabı üzerinden yaptığı açıklama doğruladı:

“Ben Suriyeliler amasız fakatsız lakinsiz Afyonkarahisar’dan göndereceğim diyorum, Akp mevcut işçileri çıkaracak pkk’lıları işe alacak diyorlar, ben emeklilere 4 ay doğalgaz ve Afjet konusunda destek vereceğim diyorum, belediyeyi dem’lilerle yönetecek diyorlar, rantsal dönüşüm değil garip gurabaya bedelsiz ev yapacağım diyorum, gizli kapılar ardında demlilerle görüşüyor diyorlar. Açık ve net Afyonkarahisarı demlilerle ve hüdaparlılarla yönetmeyeceğim… Net….”
https://twitter.com/Av_Burcu03/status/1765448669791146492

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Burcu Köksal’dan Özgür Özel’i Yalanlayan Açıklama