bursa-ve-balikesirde-uyusturucu-operasyonu-135-gozalti

Bursa ve Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu: 135 Gözaltı

Bursa ve Balıkesir’de zehir tacirlerine darbe Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir’de uyuşturucu madde ticareti yapan 140 şüphelinin peşine düşen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyona 2 bin 23 polis, 13 narkotik köpeği, 3 insansız hava aracı, 1 helikopter ile özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri katıldı. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 135 zehir taciri gözaltına alınırken, 21,5 kilogram metamfetamin, 1,2 kilogram bonzai ve 19 silah ele geçirildi.

Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlandığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Nerede olurlarsa olsunlar inlerine girip onlara hayatı dar etmeye kararlıyız” dedi. Bakan Yerlikaya, operasyona katılan polisleri de tebrik etti.

Bursa ve Balıkesir’de gerçekleştirilen operasyon, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa ve Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu: 135 Gözaltı