Bursa’da Cani Koca Eşini Sokak Ortasında Katletti

Bursa'da Cani Koca Eşini Sokak Ortasında Katletti

Bursa’da dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, 45 yaşındaki Leyla K., otomobilde eşi H.K. ile tartıştıktan sonra araçtan inip kaçmaya çalıştı. Ancak peşinden gelen 55 yaşındaki H.K., eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, katil zanlısı H.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında sorunlar olan H.K. ile eşi Leyla K., Mudanya yönünden Bursa şehir merkezine doğru seyir halindeyken otomobilde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Leyla K., aracın yavaşladığı bir anda kapıyı açarak kaçmaya başladı. H.K. ise cebinden çıkardığı bıçakla araçtan indi ve eşinin peşinden koştu. Yol kenarında yakaladığı Leyla K.’yı 3 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan Leyla K., ambulansla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.K. ise olay yerinde çevredekiler tarafından linç edilmekten son anda kurtarılarak polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınırken pişman olduğunu söyleyen H.K.’ya, “Pişman olacaktın neden yaptın” diye tepki gösterildi.

Leyla K.’nın cenazesi bugün Bursa’da defnedilirken, H.K.’nın polisteki işlemleri devam ediyor. Öte yandan, Leyla K. ile H.K.’nın mayıs ayında bir televizyon programına katıldıkları ve burada da eşlerinin arasındaki sorunları anlattıkları ortaya çıktı. Programda da tartışan çiftin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Cani Koca Eşini Sokak Ortasında Katletti