Bursa’da Kuzenlerin Kaza Dramı

Bursa'da Kuzenlerin Kaza Dramı

Bursa-Ankara Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında, akaryakıt istasyonuna girmek isteyen TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, TIR sürücüsünün çarptığı otomobilin sürücüsünün kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Kaza, saat 01.20 civarında İnegöl ilçesinde gerçekleşti. İnegöl’den Bursa yönüne giden Bayram Uras (41) idaresindeki 16 PF 600 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden ve yakıt almak için istasyona girmeye hazırlanan Uğur Can Uras (22) idaresindeki 16 KNA 49 plakalı TIR’ın arkasına hızla çarptı. Çarpışmanın etkisiyle TIR’ın altına giren otomobildeki Bayram Uras sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ve vatandaşların çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Bayram Uras, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TIR sürücüsü Uğur Can Uras ise aracından inip kaza yerine koştuğunda çarptığı otomobilin sürücüsünün kuzeni olduğunu fark etti. Bu durum karşısında şok yaşayan Uğur Can Uras, gözyaşlarına boğuldu. Polis tarafından teselli edilen Uğur Can Uras, ifadesi için karakola götürüldü.

Hastaneye kaldırılan Bayram Uras ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bayram Uras’ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, kaza anının akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Görüntülerde, TIR’ın istasyona girmek için yavaşladığı ve ardından otomobilin TIR’a hızla çarptığı anlar kaydedildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Kuzenlerin Kaza Dramı