Bursa’da Otobüs Durağında Kadına Yangın Tüpü Saldırısı

Bursa’da Otobüs Durağında Kadına Yangın Tüpü Saldırısı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, bir grup genç, otobüs durağında bekleyen kadına yangın tüpü sıktı. Olay, Merinos Mahallesi İzmir Yolu Caddesi’nde bulunan bir otobüs durağında meydana geldi. Açık kasa bir kamyonetle gelen şahıslar, durakta bekleyen kadını fark ederek aracı durdurdu. Aracın kasasından aldıkları yangın tüpünü kadının yüzüne doğrultarak püskürttüler. Kadının çığlık atması üzerine hızla uzaklaşan şahıslar, olay yerinden kaçtılar. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bu saldırı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Fatih’te de yaşanan benzer bir olayı akıllara getirdi. Fatih’te seyir halindeki bir otomobilden inen 3 kişi, kaldırımda bekleyen kadınlara önce sözlü tacizde bulunmuş, ardından da yangın tüpü sıkmıştı. Olayın ardından 3 kişi gülerek araçla yollarına devam etmişti. Kadınlar ise olayla ilgili şikayetçi olmamıştı.

Yangın tüpü saldırısıyla ilgili Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Olaya karışan şahısların yakalanması için çalışma yürütülüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Otobüs Durağında Kadına Yangın Tüpü Saldırısı