Bursa’da Tacizci Enişte Tutuklandı!

featured

Bursa’da 15 yaşındaki S.K eniştesi tarafından taciz edildiğini okuldaki rehber öğretmenine anlattı. Rehber öğretmenin durumu polise bildirmesiyle gerçek gün yüzüne çıktı. Başlatılan soruşturmada S.K’nın psikologlar eşliğinde ifadesi alındı. Sabah’tan Tuna Çam’ın aktardığına göre 39 yaşındaki Enişte Rıza Özdemir tutuklandı. Özdemir hakkında, çocuğun cinsel istismarı ve çocuğa karşı cinsel taciz suçlarından 8 ila 18 yıl hapsi istendi.

ŞOFÖRLÜK ÖĞRETECEĞİM DİYE BACAKLARIMI OKŞADI

Genç kız polise verdiği ifadede, “Eniştemle evde otururken bana ‘Hadi sigara almaya gidelim’ dedi. Evden çıktık. Kullandığı otomobilde ön koltuğuna oturdum. Bir süre sonra bana şoförlük öğretmek istediğini söyleyip, bacaklarımı okşamaya başladı ve daha ileriye gitmeye çalıştı. Tepki gösterip kendimi geri çekince bana ‘Benden iğreniyorsun değil mi, istediğin kişiye anlatabilirsin ama sana kimse inanmaz’ dedi ve beni eve bıraktı. Diğer taciz olayını ise hastaneye gittiğimizde yaptı. Bana para uzatıp “Hadi bununla kendine sigara al. Ama bunun bir karşılığı olacak diyerek beni tepeden tırnağa bakışlarıyla süzdü” dedi.

“ÇOCUĞUM GİBİ SEVİYORUM”

Genç kızın ifadesinin ardından polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınan Rıza Özdemir verdiği ifadede, “Yalan söylüyor. Annesinin dolduruşuna geliyor. S.K’yı çocuğum gibi seviyorum. Kendi çocuklarımdan ayırmıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Bursa Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda mahkemeye çıkarılan Özdemir, çocuğun cinsel istismarı ve çocuğa karşı taciz suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bursa’da Tacizci Enişte Tutuklandı!