Çakallarla Dans 5 filmi nerede çekildi? Çakallarla Dans 5 filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çakallarla Dans 5 filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Çakallarla Dans 5 nerede çekildi, Çakallarla Dans 5 filmi oyuncuları kimler, Çakallarla Dans 5 nerede çekilmiştir, Çakallarla Dans 5 filmi konusu ne? İşte Çakallarla Dans 5 hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çakallarla Dans 5 filmi oyuncuları

Murat Şeker yönetmenliğinde çekilen Çakallarla Dans 5 filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu…

Çakallarla Dans 5 konusu

Çakallarla Dans 5 konusu Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır. 2010 yapımı Çakallarla Dans’ın beşinci devam halkası olan filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Murat Şeker oturuyor. Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Çakallarla Dans 5 filmi nerede çekildi?
Çakallarla Dans 5 filmi için sözlükte neler dediler?
Çakallarla Dans 5 hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
8 kasım 2018’de vizyonda…
https://twitter.com/…ema/status/1047418895462748160

bomcu onur neeeeeeey laaan, hahahahaha. nefret ediyorum şu seriden de oyunculardan da ama son sahne beni bitirdi yaa. ama işler güçler ekibiyle bu arkadaşların bir arada olduğu bir dizi olsada sıkılmadan 5 saat izlesek diziyi. türk dizi sektörü kullandığı saatlerin hakkını verseeee. yetkilileeeeeer.

Çakallarla Dans 5 filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çakallarla Dans 5 filmi nerede çekildi? Çakallarla Dans 5 filminin oyuncuları ve konusu.