Cami imamını Gençlik ve Spor Müdürü yaptılar

featured

Cami imamını Gençlik ve Spor Müdürü yaptılar. Trabzon’da müftülükte görevli imam Murat Ayaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı. 7 yıldır müdürlük görevini yapan Ahmet Karaçoban da Gençlik Merkezi Müdürü oldu. Yapılan atama kentte tepkiyle karşılandı. CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Demek ki bu şehirde beden eğitimi ve spor bölümü mezunu bir kişi bile yok” dedi.

2007 yılında Şalpazarı İlçe Müftülüğünde görevli İmam Hatip olarak memuriyet hayatına başlayan Murat Ayaz (51), Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne getirildi.

Atamayı duyuran Ayaz sosyal medya hesabından, “Bugün itibari ile yeni görev yerim Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. Bu görevi ve sorumluğu bize yükleyen devlet büyüklerime teşekkürlerimi arz ediyorum. Hayatta olanların görevi yaşamak ve yaşatmaktır. Rabbim yaşamak ve yaşatmak nasip etsin” ifadeleriyle duyurdu.

7 yıldır İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini yerine getiren Ahmet Karaçoban da, aynı ilçedeki Gençlik Merkezi müdürü yapıldı.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cami imamını Gençlik ve Spor Müdürü yaptılar