Camiye Maskesiz Girmek İstedi, Kendisini Uyaran Güvenliği Bıçakladı

featured

Antalya’da tarihi Muratpaça Camii’ne maskesiz girmek isteyen bir kişi kendisini uyaran güvenlik görevlisini yüzünden bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan güvenlik görevlisi ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Sabah saat 08.30’da 47 yaşındaki güvenlik görevlisi Hikmet Öğünç, tarihi Muratpaşa Camii’nde sabah mesaisine başladı. Bir süre sonra camiye bir kişi maskesiz girmek isteyince Öğünç, uyarı yaptı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişi güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YÜZÜNDEN YARALANDI

Tartışmanın büyümesi ile ikili arasında arbede yaşandı. Şüpheli üzerindeki bıçakla Öğünç’ü bıçakla yüzünden yaraladı. İkili arasındaki arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Olayın ardından çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN KULÜBEDEN ÇIKMADI

İhbarla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik görevlisi görüntülenmemek için uzun süre güvenlik kulübesinden çıkmadı. İlk müdahalesi güvenlik kulübesinde yapılan Öğünç, polislerin ikna etmesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, güvenlik görevlisinden eşkalini aldığı şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

“MASKESİZ OLDUĞU İÇİN UYARILDI”

Olaya müdahale eden Mehmet Güneş, abdest almak için camiye geldiğini belirterek,” Cuma olduğu için abdest almaya geldim. Güvenlik görevlisi maskesiz olan şahsa giremeyeceğini söyledi. O da cebinden çakıyı çıkardı. Maskesizdi o nedenle uyarı yapıldı. Yasak olmasına rağmen dinlemedi. Tartışma ve boğuşmalar oldu. Biz müdahale etmesek arkadaşımız ölebilirdi. Müdahale etmesek şüpheli bıçağı kalbine saplamıştı. Biz müdahale ettik.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Camiye Maskesiz Girmek İstedi, Kendisini Uyaran Güvenliği Bıçakladı