Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan’ın sağlık sorunu ne?

featured

Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan’ın sağlık sorunu ne? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında gündemi değerlendirdiği sırada rahatsızlandı. Aniden kesilen yayın, yaklaşık 20 dakikalık aranın ardından tekrar başladı. Programın başlamasının ardından Tayyip Erdoğan yaklaşık 12 dakika daha yayında kaldıktan sonra “Cumhurbaşkanı Seçim Özel” adlı program bitirildi.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak canlı yayının saat 22.00’de başlayacağı açıklanmıştı. Ancak yayın 23.30’da başladı.

Tayyip Erdoğan, “Koalisyon ortakları verdikleri her sözle terör örgütlerine, teröristlere ümit veriyor. Cezaevindeki teröristler şu an 14 Mayıs’ı bekliyor” diyerek muhalefeti eleştirdi.

23.40 sıralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan’a “seçimi kazanırsa yeni kabinede mevcut bakanlardan kimsenin olup olmayacağını” ve “kampanya paketlerindeki somut taahhütlerini” sordu.

Tayyip Erdoğan’dan yanıt gelmezken, kamera Hasan Öztürk üzerinde sabitlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan’ın sağlık sorunu ne?