• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Cannes’da kapkaça uğrayan Erkan Petekkaya hırsızı yakaladı

featured

Cannes’da kapkaça uğrayan Erkan Petekkaya hırsızı yakaladı. Oyuncu Erkan Petekkaya, 75. Cannes Film Festivali için gittiği Fransa’da kapkaççı gerilimi yaşadı. Telefonu çalınan Petekkaya, hırsızı kovalayıp yakalayarak polisine teslim etti. Petekkaya, “Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım” diye konuştu.

‘Her Şeye Rağmen’in Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirdiği dünya prömiyerinin ertesi günü filmin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, kapkaççının saldırısına uğradı. Habertürk’ün haberine göre, Petekkaya, restoranda bir süre daha oturduktan sonra oteline dönmek için festival alanından taksi durağına doğru yürürken telefonu çaldı. Petekkaya, telefonda konuşurken yürümeye devam etti. O esnada bir kapkaççı, elinden telefonu alarak koşmaya başladı. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Petekkaya, oldukça kalabalık bir alan olmasına rağmen hırsızı kovaladı ve yaklaşık 300 metrelik bir kovalamacadan sonra yakaladı.

Erkan Petekkaya, olay sonrası yaptığı açıklamada, olayı şöyle anlattı:

“O kadar kalabalık bir alanda ki… İnsanların arasından zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım. ‘Paraya ihtiyacın varsa ben sana vereceğim’ diyerek 50 euro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 euro daha uzatıp ‘Al bu paraları benim telefonumu ver’ dedim. Paraları almasına rağmen telefonumu vermeyince karnına bir yumruk attıktan sonra kolundan tutup devriye gezen polislere götürdüm”.

Polislere paraya ihtiyacı olduğu için 100 Euro verdiğimi yine de çaldığı telefonumu iade etmediğini söyledim. Polisler önce bana telefonun bana ait olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. Daha sonra hırsızın cebinde iki tane 50 Euro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 Euro buldular. Paraları da iade ettiler.”

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cannes’da kapkaça uğrayan Erkan Petekkaya hırsızı yakaladı