Cansız nedeni derede bulunan İkra Nur Tirsi’nin babası konuştu: Konuşmaması için öldürüldü

featured

Türkiye gündemini sarsan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’nin ölümünün üzerindeki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor. İkra Nur’un babası, “Görmemesi gereken bir şeyi görmüş ve konuşacağı için öldürülmüş olabilir.” ifadelerini kullandı.
“Bir yanlış yapıldı, İkranur bunu gördü” İfadelerini kullanarak herkesi şok etti.

Müge Anlı’nın programına katılan baba Serdar Tirsi, çocuğun görmemesi gereken bir şeyi gördüğünü ifade ederek “Bir yanlış yapıldı, İkranur bunu gördü ve öldürüldü” diye konuştu.

Cansız bedeni evinden tam 7 kilometre uzaklıktaki Adaköy Deresi’nde bulunan Minik İkra’nın babası Serdar Tirsi ‘kızının görmemesi gereken bir şeyi gördüğü ve konuşacağı için öldürülmüş olabileceğini’ söyledi.

Baba Serdar Tirsi, dere uzak olduğu için İkranur’un oraya gidemeyeceğini düşündüklerini, bu yüzden dereye bakılmadığını belirtti.

Acılı baba Serdar Tirsi, şöyle konuştu: Dere aranmadı da derenin yanından biz geçtik. Emniyet personeli ve akrabalarımla da geçtik ama biz bir şey görmedik.

“Konuşmasın diye öldürdü”

Derenin üst tarafları arandı dereye en son girildi. İkranur konuşacağı için öldürülmüş olabilir. İkranur konuşabiliyor sonuçta anlatabilir, konuşmasın diye öldürdü.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cansız nedeni derede bulunan İkra Nur Tirsi’nin babası konuştu: Konuşmaması için öldürüldü