Çekmeköy’de Orman Yangını

Çekmeköy'de Orman Yangını

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde dün gece ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının, ormanlık alanda ateş yakıp oturan bir grup tarafından başlatıldığı iddia edildi. Yangın, itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangın, saat 23.30 sıralarında Nişantepe Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. Ormanlık alanda ateş yakıp oturan bir grup, ateşi söndürmeden bölgeden ayrıldı. Ateşin kuru otları tutuşturmasıyla yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 500 metrekarelik alanda çıkan yangın, ekiplerin çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında can kaybı veya yaralanma olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri ise yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı. Yangına neden olduğu iddia edilen grubun kimliğini belirlemek için çalışma yürütüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çekmeköy’de Orman Yangını