Cem Yılmaz, ‘Sahneyi Terk Etti’ İddialarına Yanıt Verdi

featured

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son stand up gösterisinde seyircilerin taşkınlık çıkarması sebebiyle sahneyi terk ettiği iddialarına X hesabından, “2 bin kişinin konforu için sonra devam ettim” mesajıyla yanıt verdi.

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın stand up gösterisi esnasında iki seyircinin taşkınlığı sebebiyle sahneyi terk ederek tepki gösterdiği iddia edildi. Yılmaz, X hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları çürüterek taşkınlığın yatıştırılmasını bekleyip sonrasında performansına devam ettiğini şu sözlerle anlattı:

“Bugün hiç takip edemedim, geçen hafta olan bi hadise haber yapılmış. Yazılan doğru değil, 2000 kişinin konforu için, seyircim,sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Çocuk gibi haberler yapmışsınız. Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha. Allahtan oyunlar bitiyor, biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra”

https://twitter.com/CMYLMZ/status/1788676108289818975
Gösteride kaydedilen o anlar:

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cem Yılmaz, ‘Sahneyi Terk Etti’ İddialarına Yanıt Verdi